De'ale scolii

Accesorii la moda pentru barbati in anul 2010


Purtand accesoriile potrivite, nu numai ca vei parea mai stilat si vei arata celor din jur ca stii cate ceva despre moda si stil, dar vei fi mult mai atragator. Intr-un studiu 73% dintre femei au recunoscut ca barbatii care poarta accesorii la vestimentatie sunt mai atragatori. Acestea sunt accesoriile la moda in anul 2010:

Palariile
Indiferent de starea pe care o ai exista o palarie care sa se potriveasca. Este important sa porti palaria potrivita fetei  tale. Palaria neagra clasica a fost foarte populara printre celebritati si multe magazine au facut propriile versiuni la preturi accesibile. Aceasta palarie te face sa arati sofisticat.
Butonii
Butonii au avut parte de o mare revenire in ultimii ani. Sunt multe stiluri si culori din care sa alegi si care sa ti se potriveasca stilului adoptat: ar trebui sa ai o pereche de butoni pentru fiecare costum.

Ceasurile
Ceasul potrivit te va incadra intr-o anumita grupa de oameni. Este probabil cel mai important accesoriu al unui barbat. Cand alegi un ceas ia in considerare stilul tau de viata, gusturile tale si ocaziile la care il porti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit