De'ale scolii

LIVE: VfB Stuttgart - Unirea Urziceni retur - Cine a castigat si pronostic - Rezultat 3:1

In aceasta seara Vfb Stuttgart intalneste echipa romaneasca Unirea Urziceni. Cine va castiga oare? In paritda tur cele doua echipe au terminat la egalitate: 1:1. Cred ca victoria ii apartine lui Stuttgart desi nu sunt deloc sigur ce se va intampla.

In legatura cu Stuttgart stiu ca noul antrenor al lui Stuttgart, Christian Gross, si-a enuntat planurile. A zis: "Trebuie sa actionam compact de la inceput, sa aratam clar ce dorim. Jucatorii trebuie să fie concentrati pe scopul lor, asa cum sunt si eu. Vreau pasiune, agresivitate si curaj. Primul contact cu echipa a fost pozitiv. Am facut un antrenament intensiv de o ora, in care fiecare jucator a vrut sa arate ce poate"

Echipele:

VfB Stuttgart: Lehmann - Trasch, Tasci, Delpierre, Boka - Gebhart, Khedira, Celozzi, Hleb - Marica, Pogrebnyak;
Rezerve: Ulreich, Niedermeier, Rudy, Cacau, Magnin, Kuzmanovici, Schieber.
Antrenor: Christian Gross;

Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu, Mehmedovici, Fernandes, Brandan - Semedo, Paduretu, Apostol, Balan - Onofras, Bilasco;
Rezerve: Tudor, Todoran, Paraschiv, Varga, Rusescu, Epaminonda, Frunza;
Antrenor: Dan Petrescu;

UPDATE:

Golurile au fost: 
1. Minutul 5 VfB Stuttgart: 1-0 Marica a reusit o lovitura cu capul centrarea lui Khedira.   
2. Minutul 8 VfB Stuttgart: 2-0 In acel moment aparatorii Unirii Urziceni nu au fost in pozitiile corecte si au fost surprinsi pe contraatac de Trasch. 
3. Minutul 11 VfB Stuttgart: 3-0 Khedira trimite in fata portii pentru Pogrebniak, care il dribleaza pe Mehmedovici si marcheaza fara probleme printre picioarele lui Arlauskis.
4. Minutul 47 Unirea Urziceni: 3-1 Semedo suteaza din interiorul careului si ... gool!

1 comments:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit