De'ale scolii

In ultimul timp

Saptamana aceasta am avut aproape in fiecare zi cate o ora libera din cauza catorva profesori care sunt bolnavi si nu au venit la scoala. Luni nu trebuie sa mergem la scoala. Avem liber. Scoala are voie sa ne dea trei zile libere pe an. Pe langa aceste zile libere scoala mai are voie sa ne mai dea si inca sase zile pe care trebuie sa le folosim pentru a face excursii etc, cu scopul de a invata ceva.

Revenind la treaba cu profesorii liberi as avea de spus ca mai bine nu ar lipsi. Daca lipsesc, lectiile tot va trebui sa le facem candva, si le facem atunci cand ei vin in trei ore in loc de 6. Pentru ca o parte dintre profesorii nostri au lipsit, a trebuit sa facem mai multe ore de engleza pentru a le acoperii pe cele care nu se fac. In total am facut 9 ore de engleza in loc de 4. A fost o saptamana foarte frumoasa. :)

2 comments:

Anonim spunea...

Asta e nimic. In Romania se inchid scolile cate o saptamana doua. Ba de gripa ba de lipsa de bani. Nu au profesorii bani, saracii.

miruna spunea...

Da, scoala noastra a fost inchisa o saptamana, din cauza griperi porcine. Mai mult, luam vacanta cu a saptamana inainte, pe 14 decembrie, fiindca profesorii au 10 zile concediu fara plata (criza!). Dar noi va trebui sa venim sa recuperam zilele in care s-a facut dezinfectia.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit