De'ale scolii

Cele mai valoroase branduri

Locul 10: Marlboro
Tigarile Marlboro sunt cele mai cumparate tigari din lume. Marca Marlboro valoreaza 49 de miliarde de dolari.
Locul 9: Vodafone
Vodafone este cea mai valoroasa firma din Europa. Firma engleza, cuvantul inseamna "VOice-DAta-Fax-Over-NEt", ocupa locul 9 cu o valoare de 53,727 miliarde de dolari.
Locul 8: General Electrics
Brandul "GE" - General Electrics este pe locul 8 cu o valoare de 59,793 de miliarde de dolari. In anul 1890 Thomas Alva Edison a expus la Edison General Electric Company multe invenii de-ale lui. Aeasta firma a devenit apoi General Electrics.
Locul 7: China Mobile
China Mobile Ltd. este cu 300 de milioane de clienti cea mai mare firma de telefoane mobile din lume. Valoare: 61,283 miliarde de dolari.
Locul 6: Apple
Apple este una dintre cele mai noi branduri care au aparut in acest top. Apple ocupa locul 6 cu 63,113 de miliarde de dolari.
Locul 5: McDonald
McDonalds, cu burgerii sai, este cel mai vizitat fast-food din lume, valorand 66,575 de miliarde de dolari.
Locul 4: IBM
International Business Machines Corporation, scurt IBM, este una dintre cele mai vechi firme care se ocupa cu domeniul IT. Ea a fost deschisa in anul 1896 sub numele de Tabulating Machine Company. IBM este una dintre cele maicunoscute branduri din acest domeniu, valorand 66,622 de miliarde de dolari.
Locul 3: Coca Cola
Coca Cola este cea mai bauta bautura racoritoare din lume. Proprietarii sunt The Coca-Cola Company in Atlanta, in USA sunt cei mai mari producatori de bauturi racoritoare din lume. Valoarea acestei firme este de 67,625 de miliarde de dolari si ocupa locul 3 in topul celor mai valoroase branduri din lume.
Locul 2: Microsoft
Marca Microsoft valoreaza 76,249 de miliarde de dolari. Cel mai mare producator de software din lume a fost inaugurat in anul 1975 de catre Bill Gates - astazi cel mai bogat om din lume- si Paul Allen.
Locul 1: Google
Cel mai valoros brand din lume, pentru a treia oara, este Google. Valoarea lui Google este una uriasa: 100,039 de miliarde de dolari. Mai mult de 80 % din oameni folosesc Google pentru a cauta pe web.
(sursa)

1 comments:

Anonim spunea...

Interesant ca Apple a ajuns atat de sus. Nu cred sa stea acolo prea mult.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit