De'ale scolii

U2 a doborat recordul de spectatori pe Wembley

Trupa irlandeza U2 a stabilit, vineri seara, noul record de audienta al stadionului Wembley din Londra - 88.000 de spectatori, cu 5.000 mai multi decat reusise sa adune Rod Stewart, in 1995, anunta BBC. In privinta numarului de concerte pe celebra arena londoneza, lider in clasament este Michael Jackson, cu 15 aparitii, urmat de trupa Rolling Stones, cu 12. U2, care canta din nou pe Wembley sambata seara, va trece pe locul trei, cu zece concerte, unul mai mult decat Madonna.

Concertele U2 la Londra fac parte din turneul mondial de promovare a albumului "No Line On The Horizon". Dupa ultimul show pe Wembley, irlandezii vor mai canta in Europa la Glasgow, Sheffield si Cardiff, dupa care vor traversa oceanul, pentru o serie de concerte in SUA si Canada. In 30 de ani de activitate, U2 a vandut peste 140 de milioane de albume si a castigat 22 de premii Grammy. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Pride (In the Name of Love)", "Desire", "One" si "With or Without You". Album U2 "The Joshua Tree" este considerat de multi specialisti drept cel mai bun din lume al anilor '80.

2 comments:

Daniel Florin spunea...

Sunt curios cand o sa se construiasca un astfel de stadion in Romania..poate stabilim si noi un record la spectatori :-<

Anonim spunea...

Atunci cand se va putea plati 100EUR pe bilet... Si asta de catre romani.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit