De'ale scolii

Cea mai inalta femeie din lume

Se spune ca, in general, chinezoaicele nu sunt inalte si nici grase. Ei bine, se pare ca acest lucru nu e tocmai adevarat. Si asta pentru ca titlul de "cea mai inalta femeie din lume" este detinut chiar de o locuitoare a acestei tari. Yao Defen are 2 metri si 33 de centimetri si cantareste doua sute de kilograme. Femeia a crescut atat de mult din cauza unei tumori.

De asemenea, in Cartea Recordurilor, la capitolul "cele mai inalte femei", a figurat şi americanca Sandy Allen pana anul trecut, cand a decedat. Sandy masura 2 metri si 32 de centimetri, cu 1 centimetru mai putin decat Yao Defen.




15 comments:

Dobroi Radu spunea...

Aoleu :|

Anonim spunea...

E foarte mare eu fac cat un picior de-al ei, deci nu am vazut o asemenea femeie chear asa de inalta.Dar astai viata nay cei fake.Eu sunt Andreea si nu as vrea sa arat asa niki daca mar inpusca cineva doamne fereste sa ajung in halul asta...................................dar ii pwp pe cei care privesc imaginile de sus sy care imi citesc comentariul meu...................,,,,,,,,,,,,,.,,,

Anonim spunea...

mmmammmaaaa ce mare eeeee, pe asta nu poate sa o futa nimeni trebuie sa isi gaseasca unu pe seama ei

Ionutz spunea...

Alexandru, am vazut comentariul celui de-al doilea anonim si cred ca ar trebui sa le moderezi pentru ca un limbaj ca asta nu e potrivit pentru cei de varsta voastra. Cred ca ar trebui chiar sters.

Sponsorul spunea...

@Sergiu: Poate ca ar trebui sa moderam. Principiul de pana acum a fost libertatea cuvantului. Daca stergem comentarii, cititorii vor vedea in asta cenzura.

Ionutz spunea...

Sponsorule, de acord cu tine. Dar cenzura insotita de bun-simt nu e negativa. Pana la urma trebuie sa fim si responsabili cand scriem ceva, ca doar nu suntem pe ulita din sat, iar Internetul ne ofera anonimat si putem spune orice. Nu?

Sponsorul spunea...

Chestiunea libertatii cuvantului este foarte complexa. Eu personal nu am inca o solutie eficienta. De regula, prefer sa ignor comentariile deplasate. Dar probabil ca trebuie sa fie si exceptii.

Anonim spunea...

sa imi sugeti pula tocilari tampiti ce sunteti!

Anonim spunea...

e multa lume rea si foarte multi nesimntiti in juru ei.dak prostu ala care face comentarii aiurea sar pune in locul femei...cum ar fi?dar c e sa faci frate cu romanii nostrii care stiu doar sa rada

Anonim spunea...

este buna rau frate asai?as vreasa o fut un pik cu drujba

Mario spunea...

phuuu...chiar ca e mare fratee...:O:O

Anonim spunea...

drq daca vrei sa te urci pe ea iti trebuie scara tip cum au aia de la cablu de se urcap e stalp si e cam abrupta

Unknown spunea...

andreea:) da un id :)

Boby spunea...

Eu stiam ca cea mai inalta femeie din lume e Laura Codruta Kovesi din Ro (2.35 m). Cautati poze cu ea.

Matrimoniale Romania spunea...

Nu cred ca o invidiaza cineva ...

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit