De'ale scolii

Vacanta in Croatia

Lasand la o parte datele "tehnice" vom discuta despre frumusetile acestei tari. In anul 2006, editorii si jurnalistii de la National Geographic au votat destinatia numarul 1 in topul preferintelor Croatia Arhipelagul Kornati, aceasta surclasand desertul Gobi din Mongolia si Patagonia din Argentina. Pentru o vacanta perfecta, cea mai buna perioada pentru a calatori este intre iunie si septembrie, dar sezonul poate fi cuprins oricand intre aprilie si octombrie, deoarece climatul mediteranean face posibila vizitarea fara probleme legate de vreme.

Cazare puteti gasi fie la hotel, pensiuni, particulari, inclusiv faruri-o experienta inedita oricare va va fi alegerea nu o veti regreta. De ajuns in Croatia de asemenea aveti multiple optiuni: curse aeriene, inclusiv charter, cu trenul sau cu masina. Daca relaxarea este ceea ce cautati, alegerea va fi excelenta. Veti fi uimiti sa descoperiti atata istorie, atatea frumuseti si atatea destinatii perfecte de vacanta intr-o tara atat de mica. Istoria Croatiei dateaza de cateva mii de ani cu multe cladiri istorice perfect conservate.

Odata ajuns in Croatia vei descoperi insule ce pot fi inchiriate cu ziua, vegetatie luxurianta, popasuri ce te imbie la odihna, plaje cu nisip fin sau stanci dupa bunul plac in care apa este atat de limpede ca poti vedea nisipul, oameni primitori si multe alte detalii care iti fac vacanta de vis. Cu ce-ti poti ocupa timpul intr-un mod placut? Ei bine, ce-ai spune de scufundari printre recifuri, escaladari de ziduri, navigare catre cele peste 1000 de insule, inchiriere de far situat pe o insula, sau hotel al insulei, vizitarea cetatilor medievale ba chiar si cazarea in interiorul lor precum si a rezervatiilor naturale, Parcul National, Lacurile Plitvice, explorarea siturilor arheologice, ciclism sau relaxare si multe altele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit