De'ale scolii

Cine a castigat Eurovision 2009

De ziua ei, Norvegia (Ziua nationala a Norvegiei) a primit un cadou minunat:Finala Eurovision 2009, desfasurata la Moscova si-a desemnat laureatul. Acesta este reprezentantul Norvegiei. Alexander Rybak , reprezentantul Norvegiei, a castigat cea de-a 54-a editie a Eurovisionului, desfasurata la Moscova. El a intrat in concurs cu numarul numarul 20, a interpretat melodia "Fairytale" si a obtinut 387 de puncte.

Pe locul secund s-a clasat Islanda (Yohanna - Is It True?), cu 218 puncte, iar ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Azerbaijan (AySel & Arash - Always), cu 207 puncte. Reprezentanta Romaniei la aceasta editie, Elena Gheorghe, s-a clasat pe locul 19, cu 40 de puncte.Ascultati mai jos melodia castigatoare:





Update: Si, de parca locul ocupat, printre ultimele, nu ar fi fost un motiv suficient de tristete, cotidianul "Daily Mail" sustine faptul ca Elena n-ar fi cantat live la finala de la Moscova, ci ar fi facut playback. Jurnalistii britanici afirma ca, pe scena, Elena Gheorghe si-ar fi miscat buzele, fara sa interpreteze, live, melodia. Speculatia a fost lansata de prezentatorul britanic de televiziune Graham Norton. Mai mult, in umbra scenei se putea observa o fata cu un microfon in mana. Aici e dovada.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit