De'ale scolii

Top 10 filme de groaza

Locul 10 "Bug" (2007)

Locul 9 "Martin" (1977)

Locul 8 "Jacob’s Ladder" (1990)

Locul 7 "The Stepfather" (1987)

Locul 6 "The Texas Chainsaw Massacre" (1974)

Locul 5 "The Shining" (1980)

Locul 4 "Frailty" (2002)

Locul 3 "The Exorcist" (1973)

Locul 2 "Seven" (1995)

Locul 1 "Psycho" (1960)

8 comments:

Crok spunea...

frumos bug ala

Frida spunea...

Din toata lista aia, se remarca The Shining si Psycho. Texas Massacre e o porcarie, atat6 originalul cat si remakeul. Seven nu e film de groaza. Mizeaza mai mult pe latura psihologica.

Anonim spunea...

Bine de mine ca nu am vazut decat Psycho si The Exorcist.

Anonim spunea...

am vazut toate filmele de aicea dar nici unu nu mi sa parut de groaza...toate sunt pentru copii mici=))...exorcistu e ca pwla:))

Anonim spunea...

am vazut mai demult un film,cu un robot care omora oamenii,el tot era imbracat intr-un costum cu tepi, i se vedeau decat ochii,iar la sfarsitul filmului la prins politia si i-a dat jos masca de sa-i vada fata....super filmul,as vrea sa-l revad dar nu stiu exact cum se numeste...poate ma ajuta cineva??!multumesc!

Anonim spunea...

Anonim ai gasit denumirea filmului?

Anonim spunea...

Am gasit denumirea filmului.Se numeste Fatal pulse 1988

Anonim spunea...

am gresit nu este fatal pulse filmul,la inceput asa mi s-a parut, vazusem doar 1 minut ceva si mi s-a parut ca este acest film, dar nu e,poate ma ajuta cineva sa-l gasesc, vreau sa specific ca filmul este mai vechi, cred ca e facut prin anii 80-90', si de fapt cel care e protagonistul, nu e un robot cum e scris mai sus, e un barbat care e imbracat intr-un costum negru cu tepi,pe tot parcursul filmului facea multe victime, le omora in diferite moduri, iar la sfrsitul filmului a fost prins de politie,demascandu-l,astept in continuare,poate stie cineva, sa lase un comment aici!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit