De'ale scolii

Cum spargi parola la messenger sau mail

Multi cred ca este posibil sa spargi parola la yahoo messenger sau alte programe de comunicare: skype, gmail si altele. Nu spun ca nu este posibil, dar nu multi sunt cei ce pot sparge o parola de mail sau messenger, insa altii se lasa pacaliti de mesaje de genul: "scrie aici id-ul tau de mess si parola pe randul urmator" sau "trimite mail la aceasta adresa cu userul si parola ta de messenger sau mail" si vei primi inapoi un program cu care vei putea sparge parole... Daca faci asa ceva tocmai ti-ai dat id-ul si parola altcuiva :)

Am facut acest post pentru a va avertiza de asemenea spam - nu va lasati pacaliti de toti fraierii.

7 comments:

Anonim spunea...

pai atunci de ce pui titlu: cum spargi parola la messenger daca tu ne zici ca acest lucru NU se poate, si ai zis ca este posibil dar nu multi oameni pot face asta, dragul meu acest lucru nu este posibil! pentru un pic de seo mai dai si bold la "sparge o parola" si altele de genul, normal hai sa facem abuz de lumea naiva care chiar crede ca exista da un search la asta pe google si faci trafic, dar doar atat, fara cititori. in fine o zi buna si asa probabil acest comentariu va fi sters si daca nu va fi sters il vei lasa doar ca sa vada lumea ca vai ce baiat bun esti tu. o zi buna iti doresc, la revedere!

Anonim spunea...

@Anonim: Pai si ce e rau sa faci trafic daca aduci la cunostinta oamenilor o smecherie? Pana la urma cei care vin cu speranta ca au aflat cum sa sparga parola la messenger citesc ca nu se poate sparge cu usurinta. Ce e rau in asta ?

Anonim spunea...

Doar hackerii care stiu ceva meserie pot sparge o parola de yahoo messenger, dar pana si ei se chinuie oleaca. Nu e asa usor sa spargi un server Yahoo!

Anonim spunea...

sincer mie mi-a spart ieri cineva parola si nu mai pot intra pe id meu.imi pare asa de rau akm nu mai pot lua legatura cu nici un amic de-al meu
dak stiti cum se face sa imi pot recupera id va rog sa im lasati raspuns aici.ms mult.

Anonim spunea...

poti saty recuperezi id.....
intri ca si cand ai intra normad pe mess.. ziki ca ai parola uitata jos la mes iti arata und escria ca ai uitat parola dai acolo.. continui pasi urmatori bagi mailul cu care tiai facut id si iti vine sa iti schimhi parola cum vrei tu si cku asta basta..

Anonim spunea...

poi nu poti sa spargi parola la yahoo in nici un caz

Anonim spunea...

poti sparge

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit