De'ale scolii

Placi cu cristale Swarovski

Henri Nidecker, cunoscut pentru modelele nonconformiste de snowboard (placi) pe care le creeaza, a revenit cu o noua serie: cele incrustate cu cristale Swarowski! Asa ca nu vei fi nevoit sa iti faci griji de pierderea cristalelor pe partie! Deasemenea, designerul a scos pe piata mai multe modele. Asa ca, daca sunteti fani al datului cu placa si al cristalelor Swarovski, acum va puteti bucura ca aveti un motiv in plus de a urca pe partie! Veti straluci din cap pana in picioare. Pretul nu este specificat.


7 comments:

Anonim spunea...

nici nu vreau sa ma gandesc la pretul unei asemenea placi =))

Unknown spunea...

In acest moment nu se stie pretul dar, oricum, cred ca va costa foarte mult. Binenteles ca, cine adora Snowboard-ul si are multi bani, isi va putea permite.

Anonim spunea...

hey, mentioneaza si u Earth Hour! Vei stinge lumina maine la 20.30? eu da!;)

Unknown spunea...

Cu siguranta ca o voi stinge

miru be spunea...

veşnica mea întrebare...:
are cineva nevoie de aceste plăci placate cu şvarovski d-alea,când mii de oameni mor de foame zilnic?
(ştiu,sunt patetico-morbidică, dar e o întrebare inevitablă,totuşi)
serios,chiar nu folosesc la nimic,pietricele alea nu or să le facă niciodată mai utile decât sunt. aşadar,care le scopul până la urmă?

Unknown spunea...

@miru be: Pana la urma ai dreptate. Nu folosesc decat la snowboard. Chiar daca sunt cu cristale Swarovski tot la acelasi lucru se folosesc.

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit