De'ale scolii

Lunea...

Ziua de luni este tot timpul cea mai grea zi din saptamana. Va spun si de ce. In fiecare luni trebuie sa ma trezesc devreme pentru a merge la scoala. O a doua problema este ca lunea am sapte ore, in celalalte zile avand numai 6 ore. Nu prea imi place germana si ieri am avut doua ore de germana.

Tot lunea stiu ca trebuie sa invat la muzica pentru marti si eu urasc muzica, pentru ca trebuie sa invatam mult. Seara ma gandesc tot timpul ce bine a fost in weekend si imi doresc sa nu ma mai duc la scoala.

10 comments:

Frida spunea...

Esti simpatic, in cazi tare bine, te citesc de vreo 5 luni desi nu cred ca am comentat vreodata. Asa ziceam si eu cand eram in generala, aveam ore multe si insipide. Dar o sa vezi cand ajungi la facultate, e mult mai lejer si in plus o sa ai si mai multe zile libere. Nu dispera si keep up the good work. :)

Anonim spunea...

Pai daca nu iti place germana poate ca iti va fi greu mai departe?

Unknown spunea...

@anonim: Nu imi place ca materie. Trebuie sa facem compuneri, sa invatam multe reguli... Pentru ine este cea mai grea materie.

Unknown spunea...

@Frida: Pana acum nu ai comentat, acesta a fost primul comentariu.

Anonim spunea...

Este grea dar dupa ce o vei sti bine si foarte bine vei avea numai avantaje. Chiar tu ai spus ca 130 milioane de oameni vorbesc germana.
Multa bafta si succes!

Policrate din Siracuza spunea...

Puteai macar sa-i multumestei Fridei cuvintele frumoase. :/ A zis si ea ca nu a mai comentat aici, deci nu vad rostul comentariului tau pentru ea.

Unknown spunea...

@Policrate din Siracuza: Nu am vrut sa fiu nepoliticos. Frida a scris "desi nu cred ca am comentat vreodata" si de aceea am scris asa. Dar intradevar trebuie sa-i multumesc pentru cuvintele frumoase.

miru be spunea...

duminică noaptea nu mă culc decât pe la miezul nopţii.asta pentru că mă îngrozeşte gândul de începere a unei noi săptămâni de şcoală.bineînţeles că primele trei ore am engleză' şi cel puţin de la 8 la 10 nu prea dau randament.dar îmi revin încet-încet,mai ales după ziua de vineri;)

Unknown spunea...

@miru be: Eu ma culc mai tarziu pentru ca am teme multe.

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit