De'ale scolii

Intrebari fara raspuns

La scoala in timp ce vorbesc cu colegii, incercam sa aflam raspunsurile la unele intrebari. Aceste intrebari le inventam noi. Pana acum am invenata cateva intrebari la care nu am gasit raspuns. Ma ajuta cineva?

1. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?
2. Care este sinonimul cuvantului "sinonim" ?
3. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
4. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
5. Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?
6. Adam avea buric ?
7. Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni ?
8. De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?
9. Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului
10. De ce oamenii te cred pe cuvant cand le spui ca exista 400 milioane de stele pe cer, dar cand le spui ca aceasta banca a fost proaspat vopsita, cred ca glumesti?

3 comments:

Anonim spunea...

Cred ca stiu raspunsul la intrebarea 2. Nu cred ca are un sinonim cuvantul "sinonim".

Anonim spunea...

La intrebarea 7 este simplu. Cred ca asa a vrut sa arate costumul lui. A vrut sa fie ceva iesit din comun.

cineva, undeva spunea...

salutare! imi place blogu tau. am mai vazut intrebarile astea p net... hai sa iti zic la ce m-am gandit eu.. casca e probabil impotriva accidentelor neprevazute, sinonim nu are sinonim (intrebarea asta e si in cantecul Cleopatrei-numar pan' la unu, nu stiu daca-l stii), nu cred ca a mancat vreodata cineva vreun soarece ca sa poata imita pt pisica gustul ala (cah!), teflonul e pe partea superioara, pe cealalta e probabil altceva adeziv..., nu m-am uitat prea des la Donald si nu-i stiu povestea dar iarasi, e o intrebare cunoscuta, intrebarea 6 e total irelevanta, 7- Superman nu este destept, este simpatic, chiar frumos pentru anumite genuri, iar frumusetea si desteptaciunea nu se impaca mereu.pe de alta parte, Superman reprezinta barbatul puternic, protector, erou, chilotii aia fixeaza costumul si ii defineste mai bine muschii. 8-majoritatea sunt prefacute, iar cele care nu, spun ca nu au voie sa isi foloseasca puterile in beneficiu propriu. 9- daca citesti eticheta,superglue tb amestecat putin inainte sa il aplici pe obiectul respectiv, probabil de aia nu se lipeste pur si simplu de tub. A! si tb tinut la rece de preferat.. 10- nu cred ca a reusit cineva sa numere stelele.. nu cred k asa ceva poate fi macar aproximat intrucat nu se stiu limitele universului...
now, in the end, te-am adaugat la blogroll pe blogul meu http://www.m3vicky.com see u there!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit