De'ale scolii

Cele mai inalte hoteluri din lume

1. Park Hyatt
Cel mai inalt hotel care exista pana acum este Park Hyatt, care se afla in Shanghai. Se numeste Shanghai World Financial Centre si are 492 de metri. Din toata caldirea numai de la etajul 79 pana la etajul 93 se afla camere de hotel.


2. Grand Hyatt
Cel de-al doilea loc este ocupat tot de un hotel in Shanghai. Acesta se numeste Grand Hyatt si are 421 de metri. Hotelul se afla de fapt in turnul Jin-Mao si numai de la etajul 51 pana la etajul 87 sunt camere de hotel. In total sunt 555 de camere.


3. Rose Rotana Suites
Rose Rotana Suites s-a deschis la sfarsitul anului 2007, iar numele lui oficial este Rose Tower El dispune si de 480 de apartamente. Acest hotel este facut din sticla si fier si se afla in Dubai.



4. Burj al Arab
Cel de-al patrulea loc este ocupat de Burj al Arab din Dubai. A fost proiectat de arhitectul britanic Tom Wright. La 321 de metri inaltime este cea mai inalta cladire din lume folosita numai ca hotel. Constructia adurat 5 ani. Este singurul hotel din lumede 7 stele.



5. Emirates Towers Hotel
Emirates Towers Hotel are 354,6 metri si 56 de etaje. Dupa Burj al Arab, este cel mai inalt hotel din Dubai. Hotelul este impartit in doua parti(turnuri). La subsolul cladirii se afla magazinul de lux The Boulevard.




5 comments:

Gabriel Leonard spunea...

Burj al Arab mi se pare cel mai de vis. :)

Anonim spunea...

mi-ar place sa stau 10 zile în motel Park Hyatt, la etajul 93... :)

Anonim spunea...

Burj al Arab mi se pare cel mai interesant pentru ca se afla pe o insula si este legat doar cu un pod de pamant.

Unknown spunea...

Si mie mi se pare Burj al Arab cel mai interesant. Dar si sa vezi Shanghai asa de sus e tare.

cazare la hotel spunea...

Cel mai interesant si atractiv mi se pare tot Burj al Arab.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit