De'ale scolii

GTA 4:The Lost and Damned doboara recordurile

Extinderea pentru Gta IV, "The Lost and Damned" doboara recordurile drept cel mai download-at joc din lume. Chiar si Grand Theft Auto IV a fost un joc foarte cunoscut. Daca va ganditi este putin cam ciudat ca "The Lost and Damned" a fost de cei mai multi oameni download-at. Eu ma credeam ca Gta IV va dobori recordurile.

"The Lost and Damned" este primul episod din planul celor de la Rockstar Games, urmand a mai fi lansat un DLC pentru Xbox 360. Continutul va fi disponibil pentru consola de jocuri Xbox 360, doritorii fiind nevoiti sa detina varianta originala a GTA 4 (pentru Xbox 360) si un abonament de membru Xbox Live.

GTA 4:The Lost and Damned va prezenta Liberty City dintr-o noua perspectiva, avand in prim plan un nou personaj, membru al bandei de motociclisti The Lost. Povestea din acest DLC urmeaza a se intersecta cu povestea originala a GTA 4. Personajul principal se va numi Johnny Klebitz, un erou cu un caracter si un trecut total diferit fata de al lui Niko Bellic.

Veti putea alege intre modul "Witness Protection", in care o echipa este de politisti, iar cealalta de biciclisti si "Race", toti veti fi echipati cu bate şi veti putea elimina adversarii lovindu-i; Veti mai putea alege si alte moduri cum ar fi: "Lone Wolf Biker", "Own the City", "Club Business".

Un mod interesant va fi "Chopper vs. Chopper", o lupta 1 la 1, in care unul dintre jucatori se afla pe o motocicleta, iar celalalt are un elicopter. Cel aflat in elicopter va incerca sa omoare motociclistul, care nu trebuie sa faca altceva decat să gaseasca locuri in care sa se adaposteasca.




Jocul a fost lansat pe 17 Februarie 2009 si se poate cumpara de pe Xbox LIVE pentru 20$. Mai multe poze gasiti aici.


5 comments:

Anonim spunea...

Tare. Am stiut totdeauna ca GTA este un joc fain. Se pare ca nu prea multi mai cumpara jocurile. Cei mai multi le downloadeaza de pe internet. De aceea s-a ajuns la un astfel de record. Eu am Gta San Andreas dar vreau sa imi mai cumpar si Gta IV. Crezi ca este bine?

Anonim spunea...

Este foarte bine sa cumpari jocul. Nu este foarte scump si astfel contributi ca pe viitor sa apar si altele tot mai interesante.

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: Eu de multe ori cumpar jocul pe care il vreau de la magazin.

Si eu am Gta San Andreas. Un prieten detine Gta IV. Grafica este mai buna la Gta IV. Dar la Gta IV masinile se conduc mai greu. Gta IV este si mai apropiat de realitate si poti sa ai mai multe arme. Eu cred ca este bine sa cumperi Gta IV.

Unknown spunea...

@anonim: Da. Daca nu mai dai bani pe jocuri nu mai au nici cei care le produc bani ca sa produca alte jocuri mai bune.

Anonim spunea...

ba nu-l CUMPARATI!!!!:P!!!DESCARCATIL de pe ISOHUNT!GTA IV ii prea scump in magazine!DESCARCATIL!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit