De'ale scolii

Distractie in timpul orelor

Noi avem saptamanal o ora de germana care este impartita in mai multe grupuri. Eu sunt la grupa de "Vorbire", exista grupa de "Scriere", "Citire" si grupa de "Gramatica si Scrierea Corecta". In aceasta ora, care se tine in fiecare zi de luni, as vrea sa ma mut in alta banca.


Probabil va intrebati de ce. Cel mai bun motiv pe care il am este rasul exagerat. In clasa la noi exista un baiat care tot timpul face glume. Majoritatea glumelor sunt amuzante, dar exista si glume la care numai el rade. Iar cand el face glume, noi tot timpul radem (eu si cu inca 3 colegi, care stau langa mine). Nu vreau sa zic ca din cauza lor se intampla, pentru ca si eu rad cateodata.

Iar profesoara se gandeste: " Cei patru copii de acolo nu inceteaza niciodata." Si cand copii de langa mine rad, profesoara crede ca eu fac glume si ca eu sunt vinovat. (eu fac glume bune) De fiecare data cand este un moment in care trebuie sa facem liniste, atunci spune baiatul ala (sau altii) o gluma si rade toata clasa.

Profesoara ne supravegheaza deja. Bine ca la germana am o profesoara buna. Partea proasta este ca nu am unde sa ma mut, decat pe langa baiatul acela care face glumele si atunci este si mai rau. Sper sa gasesc o solutie pana lunea viitoare. Puteti sa ma ajutati?

12 comments:

Anonim spunea...

nu poti ruga un coleg sau o colega sa faca schimb de loc cu tine? daca nu gasesti, ii poti spune profesoarei, ea cu siguranta o sa gaseasca o solutie, desi nu una tocmai convenabila... good luck! sa-mi zici daca ai reusit.. by the way, ai vizitat blogul meu ;)?

Anonim spunea...

aaa.. si inca ceva! sa mai postezi articole de genul asta, pentru ca mie cel putin mi se par interesante.. adica tu esti elev acolo, povesteste mai multe impresii, pareri despre oameni si ce sentimente iti trezeste Germania, gandeste-te ca esti printre acei norocosi, putini de altfel, care au ocazia sa creasca intr-o alta tara, fa schimb de impresii cu elevii de aici.. lucruri in genul asta... o sa apreciezi mai mult viata de acolo, crede-ma..

Unknown spunea...

@madalina: O sa o intreb pe profesoara. Ma descurc eu cumva.

Unknown spunea...

@mada: O sa incerc sa scriu posturi despre Germania.

Anonim spunea...

Poti sa ramai pe locul tau si sa le spui celorlalti sa nu mai rada.

Anonim spunea...

Eu propun sa va mutati toti 4 in primele banci :))

Unknown spunea...

@anonim: Am incercat si nu prea a mers...

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: Da. Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie. :))
Atunci nu ar mai rade nimeni.

Anonim spunea...

Mai bine ar fi daca profesoara le-ar da note proaste. Asa nu vor mai rade si acel baiat nu va mai face glume.

Anonim spunea...

Sunt de parere cu "cititorul de bloguri". Va mutati toti mai in fata si atunci va va vedea profesoara mai bine.

Unknown spunea...

@aaa: Da dar dupa aia vor da vina pe mine... :)

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: Cred ca pana la urma asa vom face.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit