De'ale scolii

Ce fac eu pe Internet

Ca majoritatea persoanelor de varsta mea imi petrec o parte din timpul unei zile pe internet. Daca ma gandesc este oarecum normal. Adica merg la scoala, apoi acasa imi fac lectiile ca un elev constiincios (ma mai gandesc) si stau pe net pana plec la club. Iar seara cand vin de la club, iar pe net. (sa nu va inchipuiti ca sunt ca omul din imagine)

Bine, bine, dar te-ai intreba ce pot face atata timp pe net si raspund: ce nu as putea sa fac? Cum Internetul contine informatii complete (dar nu sigur corecte) din orice domeniu mi se pare si normal ca ai ce face pe net si nu este vorba numai de informatii, mai vezi un film, asculti o melodie, poti face o multime de lucruri, chiar sa vorbesti cu prietenii tai, ceea ce nu pot sa spun ca imi place deosebit. Eu prefer sa vorbesc fata in fata decat scriind pe Yahoo Messenger.

Ceea ce fac eu pe net nu este greu de inteles: caut informatii despre multe lucruri pe Wikipedia (de obicei), vizualizez filme, mai ascult muzica online sau descarc sau ascult pe care o am deja. Mai scriu sau comentez pe bloguri cand gasesc ceva interesant.

14 comments:

Anonim spunea...

La ce club te duci?

Unknown spunea...

Merg saptamanal la un club de matematica.

Anonim spunea...

Nu imi inchipuiiesc ca esti ca omul din imagine pentru ca nu cred ca bei cafea.

Anonim spunea...

Unii copii stau chiar prea mult pe internet... Cam cat timp stau copiii din Germnia pe internet?

Unknown spunea...

@anonim: Intradevar nu beau cafea. :)

Unknown spunea...

@anonim: Nu pot sa spun cam cat stau in medie copiii din intreaga tara. Pot sa spun cat stau colegii mei pe internet.

Unii nu stau deloc pe internet, pentru ca nu au ce face sau pentru ca nu au calculator. Altii stau cam 3 ore (cea mai mare parte), iar altii stau maxim 5 ore (3 sau 4 copii din clasa).

Nici un copil nu sta mai mult de 5 ore intro zi pe internet.

Anonim spunea...

Interesant este ca copiii nu stau atat de mult la calculator. Imi imaginez ca se mai joaca pe afara fotbal si alte jocuri...

Unknown spunea...

@anonim: Da, pai aproape in fiecare zi de vineri ne ducem la sala si ne jucam fotbal. Ne mai ducem si la plimbare...

Anonim spunea...

Nu cred ca mai are cineva un blog de la tine din clasa. In landul Brandenburg exista foarte putini bloggeri. In Sachsen, inafara de Dresda si Leipzig, sunt si mai putini. Am citit si eu in ziar. A fost un articol la focus.de , dar nu il mai stiu.

Anonim spunea...

Eu sunt ca ala din imagine numai ca eu beau Pepsi (atentie: nu Cola!) :)) :))

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: Intradevar nu prea exista foarte multi bloggeri, mai ales de 13-15 ani.

Unknown spunea...

@Mihai: Si eu beau Pepsi, dar imi place mai mult Coca Cola.

Anonim spunea...

Ai uitat sa spui ca citesti si stirile. Multe dintre articolele tale interesante sunt stiri din Germania (mi se par cele mai interesante) si din interaga lume.

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: Da, am uitat :) Citesc in fiecare zi stirile, majoritatea in ziare nemtesti. Foarrte outine in ziare romanesti.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit