De'ale scolii

Schimbare imagine de fundal la Google

Ne-am obisnuit deja cu imaginile de fundal din Bing! Ba chiar au aparut si pack-uri cu imaginile aparute de-a lungul timpului pe fundalul acestui motor de cautare. La un an de la lansarea Bing, Google recunoaste faptul ca o schimbarea background-ului a fost o miscare inspirata si astfel ofera, de acum, posibilitatea de a schimba imaginea de fundal.

Primul pas pentru a realiza acest lucru este conectarea la serviciile Google (pe pagina http://google.ro mergeti la meniul "Conectati-va" – colt dreapta sus – si introduceti datele contului Google)

Al doilea pas este sa mergeti acum la http://google.com sau sa selectati link-ul Google.com in English de sub caseta de cautare.

Pasul al treilea implica folosirea link-ului din coltul stanga jos: Add background image (subliniat in imaginea de mai jos)

Acum aveti posibilitatea de a alege imaginea de fundal care va fi folosita pentru motorul de cautare Google (.com).
Schimbă imaginea de fundal pe Google
Puteti alege imagini publice, sau din galeria Picassa; ba chiar puteti adauga si imagini din propriul calculator. Singurele conditii sunt respectarea unei rezolutii de minim 800×600 si a unui format dintre cele compatibile: .jpeg, .tif, .tiff, .bmp, .gif, .psd, .png, .tga si chiar formate RAW.

3 comments:

carucioare bebelusi spunea...

Am fost placut impresionata de dimineata cand m-a "lovit " un peisaj pe prima pagina google. Superb! :) keep it up!

Hello Moto spunea...

da:) foarte dragut din partea lor:P

Laura spunea...

E mijto ideea si realizarea, dar tot prefer ecranul alb, relaxant, familiar... :)

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit