De'ale scolii

Am revenit

Aceasta vacanta de vara (pana acum) a fost superba. Dupa 10 zile fara nici o sursa de informare in limba romana (desi spaniola se aseamana cu romana) germana sau engleza, astazi la ora 3 am revenit acasa. Si este bine. M-am acomodat si cu vremea din Germania. Partea tare a fost ca atunci cand m-am urcat in avion la Barcelona erau afara 35 de grade iar cand am coborat la Berlin ploua si erau 20 de grade.

Dupa cum v-am spus cand am plecat, am fost 10 zile la Tossa de Mar, o statiune situata la cateva zeci de kilometri la nord de Barcelona. Cred ca a fost foarte bine pentru ca nu era nici un oras mare dar nici unul mic. Totusi ne-a trebuit o harta pentru a nu ne rataci.

Mancarea a fost foarte buna, se putea manca peste, fructe de mare, scoici... Puteai sa mananci la restaurant, unde pentru un pret mediu (12-16EUR) primeai multa mancare, sau iti cumparai din piata proaspete si ti le preparai acasa. Am remarcat ca oamenii erau primitori, veseli si sociabili. Scuterele si motoretele erau parte din peisajul zilnic. Erau conduse chiar si de oameni mai in varsta.

Apa si plaja au fost de foarte buna calitate si foarte curate. Am inotat cu foarte mare placere. Apa era atat de limpede incat folosind numai ochelari obisnuiti puteam sa vad pana la mare adancime. Erau pesti, un fel de corali si scoici. Voi reveni cu detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit