De'ale scolii

Fiti slabe dar nu prea slabe

Urmand modelul manechinelor cu dimensiuni ca la carte, din ce in ce mai multe fete, din toate tarile lumii, se declara nemultumite de felul in care arata. Si de aici si pana inceputul unui adevarat razboi cu kilogramele in plus nu mai ramane decat un pas. Se straduiesc sa slabeasca, prin toate metodele posibile: cure, pastile, sedinte de fitness sau, si mai rau, numananca. Multe dintre ele nu stiu ca pot ajunge la anorexie.

Inspirata de aceasta chestie, fotografa germana, Ivonne Thein si-a expus la Berlin noile sale lucrari. Ea a fotografiat modele "cu greutate normala" si apoi a prelucrat imaginile, facandu-le sa arate ca si cum ar fi avut doar 32 de kilograme. Ea a facut acest lucru pentru a le arata manechilor care vor sa slabeasca foarte mult cum vor arata daca vor face acest lucru. Nu cred ca vreti sa aratati asa ca in poza.




3 comments:

chopper_lady spunea...

Fain subiectul. Si hai sa-ti dau o idee de articol: ce-i aia anorexia?:D Peste tot am auzit de ea,dar inca n-am priceput care-i treaba.
Cica e legat de faptul ca nu mananci.Ok,dar asta o faci ca asa vrei tu,nu ca ai fi bolnav...sau nu?

Anonim spunea...

anorexia e o boala cand o persoana ajunge sa manance pe saptamana un mar si sa consume lichide...slabesti f repede si risti sa mori...

Anonim spunea...

e imposibil ca o persoana asa slaba sa mai poate sa se indoaie asa.. moare pe loc dao naiba de nebuna

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit