De'ale scolii

Maine este 1 aprilie

Ziua de maine va fi celebra zi de 1 aprilie, o zi in care ii pacalesti pe prieteni (sau pe profesori). Noi, baietii, ne gandim sa ii facem o poanta profesoarei de engleza. De ce profesoara de engleza? Pentru ca celei de matematica nu ii plac glumele, iar celalalte profesoare nu prea ne plac. Azi, timp de doua ore am fost la teren sa jucam fotbal si in timp ce jucam fotbal ne-am mai gandit ce gluma sa facem. Nu ne-a venit nici-o idee, dar vreau sa spun ca ne-am distrat pe cinste. Aveti cateva idei? Dar sper sa nu fie prea bune. :)

2 comments:

Crok spunea...

sa vedem pe cine fraierim :-?

Unknown spunea...

Noi i-am facut o gluma profesoarei de geografie. Aproape o jumatate din clasa i-a spus ca nu si-a facut tema (toti si-au facut tema). Dupa aceea inainte de a ne trece la fiecare cate un 5 i-am spus ca a fost o pacaleala de 1 aprilie si nu a mai scris notele.

Eu i-am mai facut o gluma unui baiat din clasa spunandu-i ca este exmatriculat din cauza notelor lui. I-am mai spus ca trebuie sa vina parintii lui sa vorbeasca cu directoarea scolii. El chiar a crezut. Dar dupa aceea i-am spus ca este o pacaleala de 1 aprilie.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit