De'ale scolii

Coca Cola

Eu beau CocaCola de 3 ani. Se gasea si in Romania, se gaseste si aici, in Germania. Chiar daca stiu ca nu este buna eu tot beau. Atunci cand esti nervos, cand ti-e sete, cand vrei ceva dulce, cand vrei sa sarbatoresti, la petreceri,oriunde si oricand Cola este binevenita. Cu totii stim ca e nociva, dar cu toate astea continuam sa o bem si inca ni se pare "cea mai tare bautura".

Fiti atenti. Mai jos sunt cateva lucruri pe care sigur nu le stiati.

1. In multe state din SUA angajatii de la directia de drumuri folosesc CocaCola pentru a elimina sangele de pe sosele din urma unui accident.

2. Pentru a desprinde orice fel de hartii, chiar guma sau silicon, lipite pe orice suprafata de sticla, e de ajuns sa puneti peste o carpa umezita cu CocaCola timp de cateva clipe si imediat guma/siliconul s-a dezlipit.

3. Ingredientul activ al bauturii CocaCola este acidul fosforic, care este foarte daunator pentru calciul din oase si reprezinta unul dintre cei mai de seama vinovati de cresterea osteoporozei.

4. Zaharurile pe care organismul nu reuseste sa le digere se transforma in grasime ducand chiar la obezitate.

5. Initial CocaCola era doar un amestec de lichid de culoarea caramelului combinat cu sifon, folosit ca remediu pentru durerile de cap. In prezent la fiecare 10 secunde 126.000 de oameni beau un amestec de acid fosforic, gaz carbonic, zaharuri si altele, numit CocaCola. Cel mai trist este ca majoritatea este constienta de efectul pe care il are aceasta bautura, dar continua sa o consume.


Cred ca dupa ce ati citit aceste lucruri nu cred ca veti mai bea CocaCola.

4 comments:

Dobroi Radu spunea...

Eu sunt obsedat de Pepsi si CocaCola .. :)

Anonim spunea...

Mandru ca nu mai beu Coca Cola de 2 ani de zile :> defapt nu mai beu nici un fel de suc acidulat:>;)

Ajunsesem sa fiu dependent de asa ceva...

Unknown spunea...

@Radu: Ce iti place mai mult?

Unknown spunea...

@Dragos [free]: Te cred ca esti mandru. Bravo! Eu nu reusesc sa ma las.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit